Rakstot par Džonija Igaza jeb Nackt A-LIST skaņdarbu “Rising Tide”, izteicu vēlmi šogad sagaidīt kādu viņa darbu kompilāciju no leibla 100% Silk. Tuvākajā nākotnē tāda nav gaidāma, taču cits leibls – The Nite Owl Diner – pagājušajā piektdienā izdeva traģiskajā ugunsgrēkā Oklendā bojā gājušā producenta 4-treku EP.

Kā ziņo Resident Advisor, “Night System” EP izdošana bijusi ieplānota vēl pirms Oklendas traģēdijas. “Es pazinu Džoniju vairākus gadus, un mani vienmēr pārsteidza, cik laipns, patiess un augstsirdīgs viņš bija – tieši tāds cilvēks, ar kādiem mēs mēģinām sadarboties,” RA sacīja viens no leibla The Nite Owl Diner dibinātājiem Kriss Šivlijs. Tagad, protams, šī relīze ieguvusi jaunu jēgu, un to neslēpj arī Šivlijs: “šī nav vienkārši kārtējā The Nite Owl Diner vinila plate, bet gan piemiņa mūsu draugam.

EP ir atrodami četri skaņdarbi – viens Nackt solo gabals, viena sadarbība ar Honey Soundsystem pārstāvi Džeisonu Kendigu, kā arī divi kopdarbi ar 100% Silk leibla biedru CM-4. Tieši pēdējie #MūzikasSirds tīk vislabāk. “Need To Know” ir visai tipisks ballītēm pie ūdenstilpnēm piestāvošs 100% Silk produkts, kur satiekas miami-bass un acid-house. Savukārt “Ocean View” ir sapņaināks un transīgāks skaņdarbs, kas ļoti labi kalpos par skaņu celiņu agriem svētdienu rītiem, kad pēc ballītes ķermenis vēl neprasa miegu, bet gan vieglu aklimatizāciju pie kāda dūma vai tējas tases.

Klausies EP zemāk, iegādājies to digitāli vai vinila formātā šeit un ņem vērā, ka vinila izdevums ir limitēts (100 eksemplāri).