Bon Iver – Hey Ma / U (Man Like) [Jagjaguwar]
(released as a double single on June 3rd)

Divu dziesmu diena šodien?

Vēl no rīta pukojos uz mūzikas portāliem, kas kā svarīgu ziņu ieliek fanu ar mobilo telefonu filmētus kadrus no koncertiem. Konkrēti šajā reizē tā bija Bon Iver uzstāšanās Londonas Victoria Park notikušajā All Points East festivālā vakar, kur Džastins Vernons izpildīja divas jaunas dziesmas.

Tagad šīs dziesmas ir oficiāli izdotas! “U (Man Like)” ir visnotaļ standartizēta klavierbalāde ar harmoniku piešprici, dziesmā kā viesvokālists ir dzirdams arī Moses Sumney, savukārt YouTube “kredītos” var lasīt, ka dziesmā starp daudzajiem viesiem ir arī Braiss Desners no The National.

Daudz interesantāks ir otrs skaņdarbs “Hey Ma”. Šeit jau atkal dzirdami pēdējos Bon Iver albumos ierastie sempli un cilpas, lai gan galveno lomu nospēlē ritms, bass, plunkšķošie sintezatora iestarpinājumi un pāri visam – izceltais Vernona vokāls.

Fani no Bon Iver arī saņēmuši linku uz jaunu adresi: http://icommai.com/. Savukārt mūzikas portāls Pitchfork raksta, ka minētā festivāla preses relīzē teikts, ka dziesmas esot no gaidāma jauna Bon Iver albuma.

Pēdējais Bon Iver albums “22, A Million” (8.5/10 no MS) tika izdots 2016.gada septembrī.