Septiņus Brit Awards un trīs Grammy balvas ieguvušās popzvaigznes Dua Lipa trešo studijas albumu “Radical Optimist”, kurš iznāks jau pēc nepilna mēneša, ļoti gaida ne tikai kvēlākie fani, bet arī mūzikas kritiķi, lai paklausītos, kurp veduši viņas muzikālie ceļi pa šiem 4 gadiem kopš visai augstu vērtētā 2020.gada albuma “Future Nostalgia”.

Jaunāko singlu “Illusiion” Līpe sarakstījusi kopā ar tādiem mūzikas talantiem kā Denijs Hārls, Tobiass Džeso Juniors, Kevins Pārkers un Kerolaina Eilina. “”Illusion” bija pirmā dziesma, ko mēs sarakstījām kopā ar Keolainu, Deniju, Tobiasu un Kevinu, un tā tiešām bija lūzuma punkts albuma ierakstam,” aizkulises preses relīzē nedaudz paver Dua.

Dziesma nāk komplektā ar Tanu Muino režisētu un Barselonā uzņemtu videoklipu, kurā Dua Lipa dejo un peldas luksus baseinā kopā ar muskuļotiem dejotājiem un profesionāliem nirējiem. Visai banāli. Bet ir kāds interesants fakts – tieši šajā pat vietā videoklipu savam slavenajam singlam “Slow” uzņēma Kailija Minoga pirms vairāk nekā 20 gadiem. #FunFact.

P.S. Neaizmirsīsim, ka gaidāmā Dua Lipa albuma pirmais singls “Houdini” sasniedza MS 2023.gada Singlu Top 40!